Opdrachtgevers

Als professioneel zorgaanbieder heeft u veel om handen. Met een sterk toenemende vraag aan de ene kant en een steeds minder budget aan de andere kant is het niet eenvoudig een optimale zorg te leveren. Graag bieden wij u hier de helpende hand bij en wel kosteloos.

Binnen ons bestand hebben wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan zeer ervaren particulieren en ZZP’ers in de (thuis-)zorg voor u klaar staan. Op basis van uw wensen presenteren wij u graag een voorstel voor mogelijk geschikte kandidaten. Omdat de juiste “klik” binnen uw vakgebied cruciaal is kunt u tijdens een persoonlijk onderhoud met de potentiële kandidaten zelf vaststellen welke voor u de meest geschikte kandidaat is. Wilt u nergens zorgen over hebben? Ook dan zijn wij voor u de meest geschikte partner en nemen we u graag het werk uit handen.

Wilt u toch liever geen gebruik maken van particulieren of ZZP’ers in de (thuis-) zorg maar kiezen voor het in dienst nemen van mensen? Ook dan zijn wij uw partner op het gebied van werving en selectie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u snel, effectief en efficiënt van dienst zijn. Neemt u gerust contact met ons op:

Vliegenstraat 30
6241 CH BUNDE
Telefoon:    043 – 365 51 21 of 06 – 52 04 29 88
Jos@Wiekken.nl

Maar ook de particulier die behoefte heeft aan enige vorm van zorg, thuiszorg of dienstverlening kan geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om zo te vernemen wat wij voor u kunnen doen en tegen welke prijs-kwaliteit verhouding! Want particuliere zorg hoeft helemaal niet zo duur te zijn……..