De zorgwerker: particulier of ZZP’er in de zorg

Meer tijd voor zorg, minder stress!

Je werkt graag in de zorg; of je nu een particulier of ZZP’er bent, zorgen zit in je DNA. Maar het wordt wel steeds moeilijker door alles wat er tegenwoordig bij komt kijken. Je besteedt teveel tijd aan b.v.:

  • Acquisitie en vacatures naspeuren
  • Gesprekken voeren
  • Administratie en tijdsregistratie
  • Boekhouding
  • Achterna lopen van openstaande facturen
  • Regelen van verzekeringen.

Hoe fijn zou het zijn om (een deel van) die taken uit handen te kunnen geven? En je volledig te kunnen richten op de daadwerkelijke zorg?  Een prachtig vak waar de menselijkheid nog altijd centraal staat en waar je veel voldoening van je werk krijgt. Ben jij particulier of als ZZP’er actief in de thuiszorg (of overweeg je om te starten) en kun je ondersteuning gebruiken bij het vinden van opdrachten? Meld je dan nu aan: download het juiste formulier, vul het in en mail het naar Jos@Wiekken.nl

Inschrijfformulier ZZP WiGi Services

Inschrijfformulier particuliere zorgwerker WiGi Services

Met de gegevens van het contactformulier gaan wij voor jou op zoek naar passende opdrachten. Via geavanceerde software kunnen we vraag en aanbod snel en goed matchen.  Kies de opdracht die het beste aansluit op je wensen en wij regelen de onderhandelingen, contracten, administratie etc. Voor een geringe vergoeding van  € 9,– inclusief BTW per maand krijg je de beste begeleiding voor de beste opdrachten en kun je tevens gebruik maken van onze aanbiedingen. Speciaal voor particulieren en ZZP’ers in de zorg. Doe je het allemaal liever zelf? Geen probleem, dat mag ook!